Не купив . Ама само во ХМ бев . Не отидов во Космос . Викендов ќе одам . И кажав на Стеве . Една од нас мора да најде некаде
Ми фатија, многу се убави . Ама и бањарчето е @duffi од каде е? Од бебе центар 790 ден. Има разни пакувања.
Ете од тука ја нарачав. Има и друго модели. Вика за до 18м ама не е толку голема. Иако зависи од бебето. Ама за нашите сега таман.
јас сакав да го порачам ова истово, ама случајно во продавница за детска опрема го видов истово гнездо со перничиња и премалечко е и гнездото и перничките. И не ми изгледаа ни половина убави како на слика.
Има во bebehome слично, а не беше кич, одамна го гледав но не купив. Има и во charlie тетово поефтинко, но и мене не ми се допадна во живо.
Јас одлучив воопшто да не купувам гнездо, за тие пари ќе му купам монтажно креветче за вдневна, што ќе може каде каде подолго да го користи. А убави штосни перничиња има во Тила по пристапни цени. Замислата ми е да му купувам пернички додека е мало место плишани играчки поштом ми се полесни за одржување, а и мн ми се фаца. Има зајчиња, облачиња, месечинки, слончиња....
Затоа и јас не сакав да ми се трупа дома, кај се ми е дупло, а детската ни е мн мала. Јас се зафркнав купив големи релаксатори. Инаку има бебешки постелнини со зајчина, облачина, еднорог... јас такви им зедов и преубави се. Ги има во хелоу бејби во Бисер. Ѕирни ги ако ти фаќаат око.
^^ членката праша дали некој има, купил од страната, не дали е практично, скапо, непотребно.. Блиска го има истово, убаво е изработено, баш за новороденче е, до кај 2м биможело да се користи. Ако те носи патот низ Битпазар има слично, кај Женски пазар, а мислам и во Бебето имаше некое вакво.
да прашам нешто паралелно - колку плаќате обично за достава од али експрес? јас еднаш гледав нешто и за Македонија се ми даваше само DHL и по 80 долари или нешто така
Јас го видов на Бит Пазар 1000 ден баш го постирав тука. И не изгледа баш малечко а и разликата со цената на ова и монтажно нема споредба.