Можеби јас имам лоша перцепција за мало/големо за бебе. Ама ова во споредба со други гнезда што гледав ми се виде помало и не ми остави некој впечаток. Барем не оној што го имав кога ги гледав на фб. А и јас им пишав на линетекст за цена и баш размислував да порачам бидејќи беа ефтини. Тоа гнездо што мене ме бендиса беше 2200 и заклучив дека за 2000 плус ќе купам монтажно и барем ќе си имам креветче и за по одмори и за кај баби дедовци кога ќе одиме. Тоа е моја логика. Можеби грешам.
Ќе бараш да е фри шипинг да платиш само за производот има опција си местиш до колку пари и бесплатна достава
Јас го имам ова гнездо само во друга боја, и сум задоволна, од почеток малата е во него, практично ми е и за на друг кревет да биде во него (спална/дневна). Скоро месец сме па ќе видиме до кога ќе се користи. Ми пристигна за 10 дена.
@Ano во друга тема даде совет на друга членка за дозерчево, ама еве едно фала и од мене Како ли сум живеела пред форумов?
Од каде се ова? И сакав да те прашам, тие ноќните на холе во кесички од кој зегин ги купи? Во моиве два локални немаат.
Фала на понуда да не те товарам и онака наредна недела одам па ќе снабдам бебе. Само уште да ми кажеш во маркети или аптеки ги држат? И за холе одлично. Утре ќе одам да менувам подарок на бебе, па ќе ги купам за на одмор да се има
Леле и јас земав некои од овие работи. Сакав да почнам со двопекот, ама преведував од грчки и пишува дека може да има траги од јајца и млеко и не сум го дала уште. Вие го пробавте ли?
@Ambra20 мора така да пишува за да се чисти пред "закон" бидејќи врви на иста трака со производи што содржат "јајца,млеко"....
Ништо не направив во зегинот во молот. Само едно ноќна во кесичка имаше. Останува да барам по другиве. Во понеделник капиштец ќе го преорам. Ако некој видел и на друго место нека пише.
Имаше една изгубена, едвај се разбравме што барам, а на другите имаше гужва. Ќе одам во мојов тука и ќе замолам да ми проверат каде има.