Pa maci se Vadi kese bebe piska ti od Panika zaboravi predhodno Dali 1 ilmi 2 laziici staviizvni za nogopisov mobilniov pred umiraje e
Dozerce za AD li mislite? Jas gi zedov od zegin ovie . Mnogu se prakticni i kako sto kaza snoubol zivotot mi go olesnija.
Јас тоа си го имам купено, поима немав дека има и на други места... а ова не беше ни 80ден мислам и супер ми е собира таман до 7 дозерки едно кутивче.
Ели може инфо за кремата за сончање на Еко козметикс, од каде ја зеде, колку пари е и колку мл, вака многу мала ми делува?
Да паста е , ми ја дадоа подарок со кремата за сончање. едит @Lolipop23 од Зегин 1100 ден , ми ја препорача Биодевојка. Мала е 30 мл
Eli znaes li dali online e napravena narackata na oblekava? I koe brojce se cevlickite? Mene ke mi donese brat mi za maliot ama se mislam da ne gi utnav. Mislam deka se 6 US
Ако некој користи шишиња на Томи Типи, има и вакви дозерчиња за ад млеко, што се ставаат ви шишето и ич простор нема да ви зафаќаат.
I jas ja poracav na sestra mi da ja najde niz Sk, ovde ne ja najdov, ama mnogu mala be, barem 50ml da bese, dali ke mi stigne za 7 dena 30ml???
Vo koj Zegin gi zema?Vcera mi gi predlozi edna prijatelka so raboti vo Zegin Global,ama im bile potroseni
Во тој на Булеварот големиот, не на центарот, на другиот кружен подолу. Имаше од сите. И таа розевата шо вика Кукла мислам ја видов.