Me zbuni so dada... Inaku od ikea trofast mi se cini se vikase linijata imaat super plakari. Eve takov jas bendisav za igracki, posle odmor da odime da zememe. So fioki plastični e a taman i dimenziite ni odgovataat. Nie za mali za garderoba od jysk zemavme tuka za smeshni pari iskreno, 35 evra za eden fiokar, dodeka istie kaj nas bea 7500 den. Ako imas od ovde makar kako najblisku koj da ti donese i onaka se u paket elementite, kazuvaj da praime naracka
Во бугарската и грчката икеа мислам стува дека се вика детската линија. Има многу избор и се комбинираат, а има различни бои со кои може да се шара.
Мајки да ве известам,во Рамстор Сити Мол има врекичќи за спиење многу убав квалитет Германски 299 денари
Купено за од болница, но ни фалат хулахопчиња, кондурки и некоја тракичка за на глава (Ако до тогаш не најдам нешто што повеќе ќе ми се допадне ) За подарок на една дадичка Подароци за синко од првиот роденден
Мајки да ве прашам која од вас имаше тука која имаше нарачано од алиекспрес лигавчиња со ракави како мушамки ? Ако може линк и искуство да споделите ?
Golema blagodarnost do tetka @Среќичка sto duri od Amerika ni gi poraca Prooduvalkata od tetka od Germanija Tocakot od baba Naocarite od tato
Бев во Капитол во тоа ваикики ама немале ми рекоа па ќе гледам онлајн да најдам да нарачам оти бебе кога јаде каша се прави лом од глава до пети
Ептен се убави вреќичкиве ама јас кога бев или многу мали беа или ептен големи. Донеле ли како за година дена дете некое бројче?