Удрив втора тура стискање ама џабе. @mariz еве какви се. Освен ако им ги извадиле свирките . Не е ваљда до мене Кажи обавезно ако најдеш. Иначе од пренатал од космос се овие.
Bukvalno imame isti. Nasite svirat. Od grcija se, samo neznám od kade. Imame i komplet rozevi prasinja. Moze se isti, samo nekoj so sbírka, nekoj bez svirka gi pravat. Momenralno ni edno nemozam da najdam vo kupov igracki, inaku ke slikav.
Јас ги имам слични,од кај нас...јас па намерно ги извадив свирките зашто се клатеа и ми беше страв бебе да не ги извади и стави во уста. Ни служат кога се бања бебе,за играње.
Ааааа е полични се твоите, моиве со црни очи се само, тоа им е изгледа разликата плус што овие свират. Ова е малото, мајката ми е во играчки за на плажа, спакувана во подрум веќе ај одам неделава во факс и ке видам дали ги има и јас тогаш купував и за други дека ептен им се свиѓаа, а 99ден беа
Мали коцкасти како пешкирчиња материјал, за да забришеш бебе ако блуцне, под града уз доење, на рамо кога држиш бебе итн...од синот ваквите сега ги користам како пешкирчиња за раце бришење Вреќите се од рамстор по 300 ден, ги постираа и претходно, големата е до 6м од сити мол рамсторот а малата е до 3м од капитол маркетот