Мониче наздравје шопинг. Овие долниве чорапчиња и јас ги земав од сара фешн сега да знаев дека се толку меки и еластични и танки ќе земав уште 10 пара. Ама не сум таму не знам дали ги има сеуште да пратам некој да ми земе арно се сетив Препорачувам вакви овие ми се најдобрите до сега
Од каде ги зема ќебенцата ( знам од герм , свекр никако неможе саглам да најде за малава се мали и тенки ) и тетриве поголеми 80x80 од првиот пост ? ...
Уживај во шопингот ете ви кажаа дека се е во ред. Како што е Господ никој не е. И јас не можев да дочекам и рано почнав да купувам. Сега некако ми спласна желбата за шопинг. Тетки баби се нудат да купуваат, па нека направат малку и тие мерак.
Леле исто и јас. Земав, видов дека се преубави и единствени бебе што не ги вади Планирам да докупам Од каде си ти ако можам да ти пуштам
Хаха и јас бев со сомнеж, вајда истите ги имаме. Иако моето најчесто е босо и бос спие, му ги облекувам ако шетаме навечер и е свежо
Многу се убави стварно се каам што не си зедов повеќе имаме само 3 пара и се тенки лесни и еластични вакви чорапи у живот немав видено дека сите крути Мила во италија сум нема како да се пратат
Подарок од Америка Која мајка ги киднапирала сите мечиња од Атлантик ,баш за мене остана само едно ама расипано и си го земавме кучето