И јас така прочитав тука, ама еве моево не збори Моја грешка, сега видов има да се смени јазик од страна.
Sto fajde imate od mecinjata sto zborat francuski i holandski? Se zaletav i jas ama koga procitav za jazicive se predomisliv, talking tom ke go zemam, bar na mk ke se ucime
Абе ние мајкиве се што ќе видиме мора да го купиме како за нас да си ги купуваме а не дека децата ни сакат повеќе јас се радував него малиот а за мачето и јас бев купивме едно ама не чинеше мораше да вриштиш на глас изгледа глуво ќе да беше сега наредно и јас маче ќе земам
Јас мињон имам како talking Tom што е, исто повторува, и реагира на удари, вика аууууу, ноу ноу ноу и по гз ако го удриш прди Во Локо Кроко имаше едно време.. мене од таму ми е..
Vidov i edno belo mace isto taka sto povtoruva, bas bese glasno na ulica vo kolicka. Ke vidam bas posle vo Galaxy preku ulica mi e, ako ne ke proveram vo loko za minjonov. Mada merakot na mace mu e poise, doma sme macinja i kucinja site hahah
Оба последното мече го имаме и ние. Прекрасно е. Пее свири кажува делови од тело каде што притискаш итн.. Преубаво До сега најубава играчка
Го изнакупија сите, нема може на залиха веќе И јас го сакам, ама не.. милион играчки, мечиња чуда имаме, уште Медо ни фали
Isti tricikl imame.Preubav e.So zdravje da se vozite Za meceto,ne go sakam veke.Koga pisavte za jazicite se premisliv. A mislev da odam denes da kupam.Ama ck nejkam