Стабилно е ова за бањање? Јас сите што ги видов не ми оставија впечаток за стабилни. И пешкири за бањање да не најде некаде подебели и поквалитетни? Насекаде се тенок фротир неможам да најдам тоа што барам.
Истото и мајка ми ме праша,на сликата изгледало како да е од тенка пластика,ама не е. Доста е стабилно,на него пишува дека до 18кг е. Мене ми е до неколку месеци ептен мало кога е,после заедно ќе си се бањаме. Подебел пешкир и бањарка најдов во Ernstings family доста се подебели од другиве што ги имам земено,побарај таму.
За од болница. Не ја можам розовата боја, значи за девојче нема никаков избор на бои нула чиста. Се е розово. Никаква уникатност неможе да се најде. Ако порачаш по нет не си сигурен за материјалот дали е 100% за новороденче, ако тргнеш по продавници без розе не си идеш дома.
Добродојде во тимот. Јас се помирив дека ќе имам пинк пантер бебе. Мене свеки ми зела за од болница комплет бел со праска. Јас си бендисав еден со шпикозни сиви и си мислам да си го земам и него па да видам до крај што да биди. Ние во Македонија па ич избор немаме.
Неможам да се помирам со розе манија, неможам да ја гледам таа боја. Верувај секаде е исто. Нула избор. Машко плаво, женско розе. Крај на бебешки избор.
Зошто така мислите?! Јас така на почеток мислев. Бебе има многу облека, најмалку розе. Жолто, зелено, плаво, тексас, сиво.. се наоѓаат други бои. Мое дунде, момче го прават дека не е во розе
Јас за мојава гледам жолто,зеленко,сиво. Розе ништо засега немам. Лажам имам едни барби чорапчиња на кои не мождв да им одолеам. Ме нервира розето нешто