Може https://www.facebook.com/babymultipractic/ ^^за машко има и сиво, но 50-50% е памук/полиестер, ова е 75% памук, 25% полиестер/ликра. Има и розе, тоа е 100% памук. Други немаат Се сум прашала А и со испечатено име на бебе е ќебенцето, може ако сакаш, цената е иста.
Имаше во лидел убави бебешки работи? И како ти се чини квалитетот? И јас ги меркав ама алишта што имам купено за мене од таму не ми се погодиле во квалитет.
Имаше убави. Јас ги видов на каталог од претходно и ги чекав, инаку бебешкиве и детските работи од лидл се со одличен квалитет, а и за мене што сум купувала до сега ми се погодило, барем од марката esmara. Сега си купив зимска туника/фустан труднички за 10 евра
И хеланчињава на првата слика и плетеното капче ли се од Лидл? Преубави! И другово дете да не биде без ич
И јас го меркав и него. И баш овие боденцата со тренерчињата. Супер ко така ќе тркнам деновиве ако ги има уште.
Прв пат и ги гледам не сум давала до сега нешто на акција беа викам ај да ги пробам Ај баш некоја ако знае нека каже дали се Ок