@Kitten капата и хеланките се од хм, @Seduction преубави работи, неможам да им се изнагледам, гледам окаиди се дел, а другото?
Убави се од лупилу облеките за бебиња и деца немаат промашај. Јас куп имам и се ми е погодено до последно. Само пофални зборови..
Фала мила, поубави да си купите. На 1вата слика 2те долен дел тренерки и блузата со крокодил се од Котон, мајка ми ептен ефтино ги нашла на намаление, првата сива блуза е од Ваикики , фармерките и бордо блузката се од Зара. На втората слика 3те долен дел тренерчиња се од Х&М исто и маичката на кратки и капчето со мики. Блузката е од Зара а дуксерчето и кошулката со панталонките ни се подарок од странство. И елекот е од Котон. Фала милаа. @kukla21 Да, оградицата за креветче и чаршафите се на Mothercare. Морам да кажам дека оградицата ептен кеиф ми прави, многу е слатка и со 2 лица е. На првата слика комплетчето е од Х&М, исто и капчињата. Тренерчињата и блузката се од Зара. Последната слика е од Котон.
Кај мене не сакаше да пие од ова шише, тешко и беше влечењето изгледа и правеше инат си седеше гладна, ама не пиеше од него.
Види овде гледав убавки работи: https://m.facebook.com/ADV-bebeska-i-detska-garderoba-161414330574076/ https://m.facebook.com/profile.php?id=1472780693013033&ref=content_filter Од Бени трејд тие тренерчињата и шпилхозни како Тоторо ги гледав и во Hello baby во Бисер.
Sedna na noksirot i nekese da stane u sred market pa go kupivme. Ke vidime kolku ke go koristime sega za sega
Колку ги зема патиките? Јас кај шо пазарам беа 10 евра од останати бројки а стандарт вакви се до 25 еуро.
Vo trst istive gi gledavme 49.90 kaj nas 25.90 gi kupiv u sport direct. E u pitarosso ne sum bila da baram. @vitamina sega gi gledam kaj vas se 39.90. Pak ovde najeftini...
Нема врска ова озбилно. Кај нас у питаросо над 30 евра нема. Некна бев има преголем избор од 20 до 30 евра нови колекции на марки, 10 евра се на попуст стари модели ама сепак убави и што се истрошиле бројки па имаат помалку од се. Не знам каде гледаш на која страна може таму на таа е така ама тука јас дека пазарам има преголем избор. Можеп за 10 евра 3 4 пара да купиш. Плус имаат на пример 3 пара обувки да купиш 4 тиот ти е бесплатен. Имаше раја од луѓе и имаат стварно огркмен и ефтин избор а марка се.. Јас се зачудив дури.
Тврда е цуцлата како за новороденче, моето тек после еден месец можеше да пие од вакво шише. Инаку стаклено беше нашето, квалитет одличен!