Од Смајли ако нарачувате,нарачајте некој број поголемо, тренерчињата се за 6м а ние ги носиме сега на неполни 2 да не биде после не сАм кажала
На Carters е комплетчето. Многу е убав и материјалот, ептен мекичко. Ова е за 12 месеци, а точно му е сега на 7 месеци. Ако нарачуваш, обавезно поголемко бројче. Се што имам од Картерс е помало од реалните бројчиња. Сега зависи и колку е напредно бебето, ама како калапи се помали од Ваикики, од H&M па дури и од Зара.
Па, купив се што ми беше на списокот за алишта за новороденче. Сега се прфрлувам на список за креветчиња, колички и на крај уште од аптека. Знам дека успат ќе се прикупи уште нешто ако ми падни во очи ама мака ми е така да остани не искористено. Плус и поклони што ќе добијам. А и сакам еднаш да се роди, па да видам што ќе ми биде реално потребно и колкаво ќе е.
Девојки ај ве молам за помош..имате ли видено вакви или нешто слично за бебенце од 0-3месеци???секаде барав и сите и се големи а треба да биде најубавото мало невестуле
Нешто слично има на alie express https://m.aliexpress.com/item/32894...00_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32894521415
за али експрес требаше да ми текне порано т.е не претпоставив дека нема да најдам..мене ми требаат за наредната сабота