https://www.facebook.com/1774346612834895/posts/2106270219642531/ vidi ovde ima takvi samo nz po kargo dali pustat
Уште гумени чизми да му купам и спремен е за по снегови и дождови за зима. (Се надевам ќе прооди до тогаш)
Книгата со фарма ја имаме и ние. Синко ја обожава. Веќе 3 месеци му е главна занимација. Кога че ја здогледа одма се тегне по неа да ја читаме
Вака стабилно изгледа и убаво секако,ми одговара за во спална за почеток да го ставам. Најмногу го порачав дека може да се лула и дека е подвижно,па може преку ден и во дневна да е. Многу е слатко
Најискористено нешто првите 3-4 месеци. По сите соби го шетав(а и балкон). Потоа со монтажно го заменив.
Па и мене за почеток ми е,за подоцна си имаме креветче порачано за во неговата соба. Навистина е практично.
Мене ми стигнаа,ама пластични ми пратиле Ќе морам да ги вратам и не ги порачувам веќе,ќе ги земам од продавница негде.
Патичињата од Кеги се? Не ти кажаа дека се пластични? Јас ги зедов од битола, праќаат и по карго мислам.. Само да ми текни на продавницата