Не дека нема да ги соблекува, ама барем нема да ги губи Од Hello baby во Бисер. Немаше други бои, а ми се допаднаа и што се дебели.
Папучи за тебе и бебе имаш низ продавниците низ Битпазар, има еден куп модели, има мислам и во Бебето/Карамел
Не пишува за возраст од прилеп ми е купен имаше и пингвин ама требаше да чекам за деловите ги немаше а и не е бучен како другите ние сме 1 година а може и за помали зошто е за медицинска употреба само што е поскап од другите зошто е куче и е потивок
Ќебето два пати сум го сликала. И спакувано и отворено @emkaemka додадени на шопинг листа Туку практични ли ти се пижамките со копчиња од позади. Јас имав едни такви пролетта ама кратко ги носеше. Знам мајка ми викаше да не купувам многу такви дека нема да му е удобно дека ќе лежи на копчиња.
Од каде е ќебето?? Не се тврди нитните, не би му сметале, само тој вид на закопчување ми е малку чуден Инаку ги купив за фотосесија, да биде како ,,бебето Џони,, бојата таа е, ама нема китчиња, па затоа има мече и ,,Who am I?,,
Site li se kupeni od Waikiki? Zoltoto gorno so crnite dole miki maus sto se od kaj se kupeni? Fala ti