Се убаво и квалитет може и се...ама мене не ми се допаѓаат цирконите или што и да се,па затоа не купив ништо од таму Како и да е сите со различни вкусови А креветчето ти е преубаво од каде е?
Фала мила, шпикозните се на mothercare исто и траките за на глава, а фустанчето и шпикозната за нова година на George. Ги нарачав преку Фб. Фала ти, и мене ми се многу слатки..башка да ја разбијам монотонијата на розевата боја малку Иначе да, на mothercare се.
@Seduction Од официјалните сајтови нарачуваше или од фб? @eli Од H&M мислам дека ти знаеше од која страна од фб да нарачаме (за најниска провизија)?
Се ова од Либерта земавме мнг убави работи има,количката и креветчето од таму ги сликнав сега дома спакувани ми се кога ќе ги намонтираме пак ќе ви пуштам слики хихи (радости)
Ауу ова барам, имаа ли скафандери малецки? И кажи ми кое бројче се мечињава, дали се дебелки ко за надвор? И цена?
Јас порачав едно 6м и едно 9м и исти се да ти кажам,може 1цм да е разликата само За есента се таман, дебели ко за зима не се. 500ден се.