Може ли линк од стр и дали праќаат по карго? И која е цената на шпикозните со уникорн. Многу ми се фаца. Инаку се е преубаво. Со здравје да се носи.
Фала Пиши на фб vip kids butel,од тел.сум не можам линк да ти пуштам. 450 се шпикозните, и праќаат по карго.
Нема, или јас не видов. Мислам дека од турскиве брендови нема да најдеш, само од скапиве како Картерс и Mother care. @saramila09 од Карамел на Дуќанџик улицата.
Едниот е после полициската од лева страна, после магацинот на Сара фешн. Баш Дуќанџик улицата. А има еден новоотворен бутик што држат роба на Карамел (во излог имаат светлечка реклама) одма спроти театарот, пред женски пазар. Нема што нема, се шашардисав
Женска од тетово сум не ги знам баш ако имаш подобро да ми објасниш или ако имаат фб..А каде беше тоа женски пазар извини вака ама кога не знаеш тоа тие
Izvini sto se vmesuvam, istite raboti gi ima i vo dvata butika na karamel ili? jas ovoj kaj zenski pazar ne go znam..hmmm
Од Полициска ако одиш право по улицата према Атлантик го поминуваш женскиот пазар од левата страна се е со дуќани а кај тротоарот улични тезги по тротоарот оди од левата страна ќе го видиш дуќанчето има светлечка реклама Карамел и кукли на излог имаат и на bi baby производи,подолу исто така има уште еден бутик со бебешки и детски алишта многу убава роба имаат.Ако не се снајдеш кога ќе одам ќе ти ги сликнам дуканчињата