Криво ми е за се што имам купено од тила. Катастрофа ми се во квалитет и навистина цените им се скапи за тоа што го нудат. Јас повеќе на цапнувам таму.
Еве тука отприлике @saramila09 женски пазар е дел од Битпазар, дуќанчево е од внатрешна страна, во бараките од десна страна (на мапата се со црвени кровови) по улицата Кирил Пејчиновиќ. @ZAHRA го објасни каде е, но од контра страна, јас објаснувам од почетокот на Битпазар, од кај автобуската и Зегин. @Lavica2016 не се истите, но дуќанчево имаше мешана роба од повеќе турски марки, но според мене поубави работи.
Ќе најдам ако се распрашам ти благодарам многу душо јас бев кај тој другиот дуќан бурекџилница што има блиску дуќанот..
Незнам кој дуќан има во близина бурелџилница До овој веднаш има дуќан за завеси. Инаку, по сѐ изгледа ова е дуќанот, го следам и на фејсбук: https://m.facebook.com/benitrejd/?ref=page_internal&mt_nav=0 Според неговата мапа малце подоле сум го обележала, ама нема утка со светлечката реклама на Карамел, а Бени трејд никаде не пишува.
Тој дуќан држи роба на Карамел и мислам дека малку е поскап но не сум сигурна јас памтам уште синко кога бешее бебе таму од тој зедов некои работи што е баш на пазарот .. а после тоа пазарував во другиот тој горе кај полициската што е и поубави и поефтини ми беа работите.
Ако мислиш на шари, имаше уште неколку мене што ми покажаа демек за машко, а имаше и некоја розевка ама ич не ги загледав. @mal.ecka Mothercare