Мене на дебелка ми личи ама во Рамстор не ја видов. А Сити мол го поминав и јакна со бројче за моево не најдов. Јас си мислам рано е, тоа се потрошено.
Абе какво рано, ние капи и ракавици купивме па за јакна Мојов расте периодов како квасец па ризик ми е да купам, чекам да залади убаво па тогаш
Ги земав од 6-9 месеци се надевам барем еднаш ќе и бидат добри да и ги облечам..многу ми се свиѓаа,а и цената беше добра,ако не ќе си ги чувам за успомен..
@Pavlina Pale Поклон ни е ама мислам 2000. Па и мене за тоа ми беше, да не му е мала кога ќе залади . Ама купивме, па пак ќе купиме ако треба Вашите капа и ракавици беа бендисани, ама и тоа издигано па ние тегет си купивме
На мојава 6-12м слични од Али земав (а ги имаше и истиве кај тој продавач) и беа огромни, а летово имаше 8,9м, сигурно и сега би и биле големи, ги поклонив на пријателка, нејзината беше годинка, па и на нејзината и беа малку големи...
Може избрзав што ги земав,ама ептен ги бендисав.И јас од али експрес ги нарачав 12 цм им пишува..ќе пишам тогаш дали ќе и бидат точни..