Спојлер: Линк https://www.ebay.de/p/Babyzimmer-Lu..._ts=45e4ebc81660ab1c84e53962fffb44dc&thm=1000 Ова е собата,само нашата не беше од Ebay, туку од storado.de само не знам зошто сега не ми ја дава таму. Инаку,истата е.
Го побарав на нет, многу е убаво седиштето! Со здравје да си го возите Бустер е само седло (за деца над 6 години), кои се врзуваат со појасот од колата. Затоа ми треба некое такво што ќе го користи дооолго време.
@Kitten ова е до 36 кг. Имаше и за до 18, многу слично изгледаше, ама се решивме за ова дека подолго ќе го користиме. Дали е тоа што бараш не знам, ама јас морав да го имам
@Kitten да не заборавам нешто многу битно во врска со седиштето, викендов со секое купено даваат гратис летна количка Pali во Бебе хоум Сега ја видов кутијата па ми текна. Многу е убава, имаше и од материјал и тексас, штосни многу. Ние пошто имаме, оваа ќе ја дадеме на драги пријатели што немаат како подарок Ако немаш летна, ете ти плус уште нешто Не знам дали е за купено било какво седиште, мислам дека беше за сите
Ти благодарам што сподели Убава понуда навистина. Но нема сега да купуваме, малото е мало за седиште, дури на пролет. А количка имам и летна
Јас ја имам со транспортер и сум задоволна, цврста е и добра за управување, но чекам маж да ја симне од 2 спрат мене потешко ми оди со бебе сама