Релаксаторов ич не ми стои 0+. Јас го имав и како столче ми бркаше работа. За таков и го зедов. Преубав е, ама баш се чудам како би седело бебе на 0 толку свиткано. Не сакам да ти кршам филм, ама ѕирни го монтиран. Би ти го подарила и мојот. Ептен малку го користевме како столче. Вибрациите никогаш не се пуштени. Имам мамару за нишкање.
И јас се доопремив со се од аптека. Барем си мислам. Се надевам овој пат ги погодив лажичките за капки. За дохрани, чајчиња, капки и пробиотици планирам да купам откако ќе се роди. Е сега ве читам погоре за релаксатор, уште тоа ми остана за купување. Од кој сте задоволни за од 0м +?
Јас земав лулашка, еве и тука ме советуваа дека поише врши работа отколку на вибрации. Баш овој модел:
Овој е Bright starts, ги има неколку модели во Бебе хоум, но мислам дека ни еден немаше опција да има плус вибрации. Како да гледав еден таков на Лорели, многу добро изгледаше, но јас несакав од таа фирма.
и на крај се одлучивме нас ни се допаѓа тоа е битно убава лесна и секој дел се вади за парење и многу други работи купивме за дунде ама слики немаа
Од тоа што имам дома, не покажале квалитет, не сум задоволна. Имам релаксатор, седиште за кола и уште некоја ситница.
А баш е ваков ист? Пошто у бебехоум нели наравно неможат да ти ја отворат кутијата па зимаш на тепка, ама продавачката ми покажа еден друг за да ми спореди колкаво е лежиштето и ми рече не е толку вдлабнат порамен е. Над 3 кг вика, уште не сме го извадиле од кутија, јас имам како лулашка релаксатор со сите чуда и врагови па може ќе сака бебе малку у тој додека да го дорасне овој, незнам ќе видиме...1560 беше поефтин неможе да биде
Нема да згрешиш што си ја зела. Еве 13+ сме веќе ја утепав од возење. Уште ја собира во корпата за спиење. Голема корпа има за пазарење, стреата за сенка исто е голема. Се на се позитивно искуство имам со количката.
Ти благодарам многу душо.. дај боже и нас да ни биде корисна како на тебе да ни излезе така како што кажа
А како порачувате? И пишувате на женава во инбокс или? Јас сакав да и понудам пријателство ама не можев бидејќи има веќе 5000 пријатели.