А на друга страна не може ли да се видат моделите? На пример да си одберам и само да и пратам што сакам да порачам? Ако има може линк.
јас тоа што бендисав од фб страната немало повеќе и ми пушти слики со слични производи, ама не бендисав и не порачав ништо. А за др страна не знам, тие што порачуваат можеби знаат да ни одговорат и мене ме интересира?
Не можам да и понудам пријателство и нема никакви слики сигурно и се направени само за пријатели да гледаат. Ај нека пише некоја што порачува.
Јас ја имам во пријатели и има слики. Ама знам имаше некој пост дека има и страна направено зашто и е пополнет бројот на пријатели. Да го најдам постот и ќе ти пишам
carters ne se ...naracki se pravi mothecare george i matalan -Ова од Гордана што продава на ФБ детска облека. Пред некој ден ми пиша.
Еве сајт од George, јас од тука си гледам па ѝ нарачувам: https://global.george.com/george/clothing/10,default,sc.html?cgid=10 Побарајте ги сајтовите и на Маталан и Mothercare, а Carters незнам од каде нарачува, прашајте ја.
@orhideea има и страница, таа што ја постирала @Sandrin4 . Пиши и на жената ќе ти врати кога ќе види ако сакаш нешто да нарачаш. Јас до сега сум задоволна од нарачаното, само што многу маржа си ставаат, кога ќе видиш која цена се, а за која ги продаваат
Dobra li e hranilkata i jas ja dobiv istata za krstenkata mada rano ni e uste za vo nea ama vazno ja imame
Мене ептен ми се бендисаа овие вреќички, ама во продавницата ме убедуваа дека се за во количка, дека дома ќе му биде претопло на бебето да спие во вакво.. Сега сум во мисла дали да си го купам...
А со што ги купувате во зима бебенцата? Јас купив 2 потенки и едно дебело ќебенце, заедно со постелнината планирав да купам и јорганче ама незнам колку е практично. Вреќа за спиење за новороденче не најдов, само над 1 година беа, ептен големи..