Хахахаха абе знам, има мојот од кафеавките (а и кутијата мислам се гледа на сликата) ама овој модел го немам видено
Многу бе 10?! Треба да барам и јас алтернативна тогаш. Ќе си купам ново седиште за тие пари. Ќе најдам од некаде и ќе те информирам Приам е твојата?
Да, приам. Јас прашував на телефон и така ми рекоа. Секако планирам до Крш да поминам да препрашам за точна цена, ама не ме чуди, и торбата им е 10. Обавезно да ми кажеш ако најдеш решение. И твојата да не е приам? @orhideea Може хулахопки за машко? Нели викаа не?
Каде?!? Одма праќам некој да ми купи. Па така читав на форумов лани. Ваљда да не ги стега на тестисите, што знам . Ако може да купувам
Јас му имам облакано... има и памперс плус бебето, хулакопките за бебиња зе направени и пошироки баш горе за да може со се памперс да ги собере, не би ги стегале на тестиси...
Па не знам зашто не тогаш . Битно памтам дека така читав на форумов а јас си го поштувам форумот . Туку чим е таква работата ќе купам некој пар, да се пробаме со склетчијата мој
И јас не би многу, подобро може повисоки чорапчиња? Дека ако е без хулахопки во раце надвор му се креваат тренерките и ноџето му е босо.
И ќеркичката спремна за нова година Да не е покусо од баткото Здравје, ќе си имам дедо мраз и баба мразица за нова година дома ( боите не се толку дреч како на сликите, баш убава боја си се )
Подарок Подароци од повојница. Од време на време ги вадам тие со соодветно бројче. Има некои уште што му се големи (баш се прашувам тие луѓе што ќе му донесат за роденден )