@eli25 некои работи баш им се убави, нас шпикозни и блузички баш ни се имат погодено. А и за реалната цена што им е се супер јас мислам. Друго е тоа што нас тука ни ги препродаваат за надуени цени. Од секаде сум имала утки и од ваикики и од х&м. Бугарката се исели од Мк и затоа ја избришала страницата, инаку она сепак поефтина беше од оваа.
@Среќичка Од Крш ја земав, иста како количката. Ми падна чудно цената во Бугарија толку разлика да има и решив пак да прашам. Овој пат ми најдоа и тоа 7000ден. Од сити мол уствари и минатиот пат и сега рекоа дека ќе ми се јават
@BoaVista mami od kaj se prvite zolti trenercinja i kolku pari se mnogu se ubavi i drugive se ubavi ama ovie mi se epten.
Пакетче од h&m почнав и јас како Дани Јакната поодамна ја купив ама уште ни е голема ќе мора да купам уште една Поклони уште ни се големи
@Chantal На првата слика вреќичка за спиење е тоа лево? На една страна на фб така имаат пишано па ако не ти е проблем да ми кажеш каква е, и дали е многу дебела? Инаку се е преубаво, со здравје да си носи.
Во Германија сум јас Фала, да вреќичка за спиење е и многу добро ми изгледа не е предебела планирам одоздола да му облакам тенки пижами или само боди. За во соба 18-19 степени ноќе. Еве како изгледа од внатре ако е од помош.
Мојот многу се врти затоа земав ваква мислам ќе може да спие во ова како дебели пижами е.Има до 92 online инаку до 104 се произведуваат ама нема на лагер. Незнам каде планираш да земеш можеби ќе има до 104.
Од нептун ова последна беше имаше маслинеста продавачката рече дека ќе добијат други ги има и во други продавници ама се дупло поскапи нз зошто