Еве јас вчера го пуштив и ми покажува 99% што нема шанси да е влажност на воздухот. Претпоставувам дека покажува 99% сув воздух.
И јас ја купив, бебка е 3м и 7 дена, цело време раце во уста и се лигави мноогу. Не дека ја држи ама ја шматка кога и ја давам и и се радува
Не е купено од мм е од пред 30 год, но е како ново не било ич користено, го исперивме, го испеглавме многу ми е убаво
Памукот може личи мек и убав, ама многу се растегнува, како торба ќе станат, што си купила си купила веќе не давај пари за таму Инаку исто плико имам и јас, со тоа мајка ме вадела од болница, го штиркав, беелев, пустев, правев и го стокмив за бебе, да го сликнам беше идеја, но заборавив, кога ми текна бебе беше поголем од пликото Сличен навлажнувач имам, кога ќе го уклучам секогаш стои 99% бидејќи му треба време за да се адаптира, измери, не сум запазила колку време му требаше. Мојот е наместен на 45-50влажност и кога ќе ја постигне бројката сам автоматски се исклучува, инаку има и да штелуваш јачина, брзина, време и што ти не, но вака ми е најпрактично, местиш автоматски и сам се регулира и колку пареа да испушта и кога да се исклучи. Јас сум задоволна од мојот, ептен убаво поминавме лани
Фала поубава да си купите од плавава нема повеќе а маслинеста имаше за 12 месеци и 18 тие беа по 1500 а ова 1800
Извини, јас дури сега ја видов нотификацијата. Тренерчињата ги земав од едно локално дуќанче, не е во Ск, 800 денари.