@Minnie-e од каде бебефонот со камера? Јас тие што ги гледав се околу 200 еур. Ние имавме, ама бебе го скрши пред некој ден и сега барам нов. BTW, седиштето и ние го имаме, одлично е И воедно од тебе видов дека има масло од репка на Фила, подолго време барам да купам за бебе
2018 New A4 A5 A6 Size LED Combination Night Light Box Lamp DIY BLACK Letters Cards USB PORT Powered Cinema Lightbox https://s.click.aliexpress.com/e/cHwYvmW8
Од Енци Менци е. А седиштето од кога го користите? Дека нели може само нанапред да е свртено па се мислев да не е мал уште. Им пишав на фб и нивни дистрибутер ми го донесе, 80 ден шише без наплата за достава. Имало по маркети ама само во пластично шише па ако нарачуваш нагласи дека сакаш стаклено.
Фила сум видела по маркети, маслиново имам купувано, па претпоставив дека го има и ова. Утре ќе видам во Веро, ако го нема ќе го нарачам и јас @Ano @Minnie-e го користиме ние веќе, 9 ипол месеци е бебка, гајле нема. Свртено си е нанапред, она баш ужива и многу повеќе сака да се вози од порано. По правило е од 9 кг седиштето, бебе има едвај толку ама си седи во него Фала на инфо за бебефонот
@Sexybaby86 da upadnam u muabet, ako ne ti se frlaat mn pari za bebifon naracaj si od aliekspress. Go ima drugarka i e pre prezadovolna. Kamerata e super, jas sw iznenadiv. Eve link Wireless LCD Audio Video Baby Monitor VB605 Radio Nanny Music Intercom IR 24h Portable Baby Camera Baby Walkie Talkie Babysitter https://s.click.aliexpress.com/e/bGDzspjS
@Mari-Ja фала на инфо, мојот што го скрши бебе беше од Али Супер не служеше, камера топ, звук одличен, немаше маана стварно. Ама камерата ја скрши бебка, ја откорна од постољето Многу го чекав тогаш да ми стигне, затоа не ми се нарачува пак, ама мм упорен е да сум нарачала ист Кај нас сум нашла само Моторола од 12.000 , не се нормални. Овој на Мини поевтин некако, ама сепак е многу. Ќе видам, можеби ќе го нарачам овој од твојот линк, мојот беше поинаков, ама ист принцип
Провери ли во Биокулт? Јас од таму го купував пред 4 години па мислев сега пак да почнам со тоа масло за бебево.