Шо да ги видиш...сите имаме такви "убави" ствари за беба добијано на поклон...хахахах јас едно фустанче директ в канта го фрлив од повојница...со брошој, со корди, со болера... Некад си велам боље ништа него промашај
Јас се убави алишта добив,ама имаш право добив и едно фустанче од материјал пред ,100 години со брош и болеро. Е утре ќе го сликнам.
А ја што добив капа и шал од Синалко а , а а, ај да ве видам ги прќам по карго , ако искате , црвенки се исто и црна сукња со портокалово (ама оноа жиш ) маиче или шо и да беше со бисери накитено големи каа шери и тоа за повојница добиени , ок баба беше , ама не до толку забегана
Сум добивала и јас поголеми работи и све си чувам, па кога ќе дојде време ги барам по кесите. Другарка многу блиска за вториот роденден ни купи војничко мантилче 5ка број, и есенва си го износивме Мене пак не ми се допаѓа кога добивам гардероба точно за возраста, зашто во моментот секогаш имам гардероба, а оваа поголемата ќе знам дека ја имам па некои работи во иднина нема да треба да ги купувам
Абе ок да е поголемко број, два па и три. Ама на прв роденден да носиш нешто за 10год. Нон сенс е . Смешно е. Мене би ми било страм да се појавам со ваков поклон.
Хахаха, стварно ти водиш Не ги праша тие што ви ги подариле да се заменат? Можеби грешката е направена во продавницата, а тие воопшто не ни виделе што има во кутијата.