Го гледав во бугарија беше доста поевтино, баш ке видам како е колку се кесите дали се исплаќа. Фала ти
Ви бебесупермаркет гледам многу попусти ќе има од петок сакав да ве прашам ова стерилизатор за шишиња и пумпа за молзење рачна дали се сварно добра работа да се купат или не баш ? да знам дали да ги купам кога веќе се на попуст ?
За пумпа да ти ја продадам јас мојава. Шала на страна јас 3 пати ја употребив па сега види колку се користи. Мојата е електрична а со рачна мислам е потешко. За 30 мл млеко не ми се исплаќа да ја валкам. Плус што побрзо да испие бебе и што ќе остане да молзам.
Рачната еднаш ја искористив и живци искинав...едвај 30 мл истадов..со рака цело шише вадев.. Ич не ми заврши работа...
Јас имам рачна дали 2 пати ја употребив,мачно е,а и болно :/ по лесно ми е рачно да одмолзам отколку со пумпа..
Нешто од мама и нешто од поклоните со повојница што не е големо за до година. Розевата туту сукна ни стигна неколку минити пред да ми се руши водењакот. Изгледа беше нестрплива да правиме newbоrn фотосесија.
И јас барав тука кај нас и само шпикозни најдов и зедов иако се како за машко. Инаку има и во картерс мн убави види ќе правеше жената порачки сега околу 20 ти.
@duffi Акцијата со играчки им трае дур ги има на залиха, јас овие ги земав од Еуро Фарм 399 денари е пакување за проодувалка 4 пакувања,а за помалата со прстени 2 пакувања пелени.Проодувалката ја земавме во Рамстор Центар апотека,а другата играчка од Ченто.Аптекарката нас ни кажа во кои аптеки ги има проодувалките прашај си ќе ти кажат,помалата играчка ја има во сите аптеки.Во Зегин се на акција мислам дека се поефтини за 10 денари,но акцијата со играчки милам дека они ја немаат.На нас супер ни се покажаа пелените,малиот е мочле и супер издржуваат