@Kitten не сум гледала таму, не знам зошто некако ја избегнувам таа продавница секогаш. А причина нема Сити Мол го свртев детално (освен Венис) и ништо не најдов. Ај ќе погледнам и таму. Има негде на друго место Венис освен во С.М.?
@Melinda85 Еи и во оноа Смајли во нашиов крај што е во Неготино да побараш да ти понудат , испратат слики на вибер или сл , што имаат со тул , држат тие такви раб , сестра ми скоро беа таму кажа имале убавки фустанчиња со тул , би ја тагнала и @@Melinda85 она е од таму мислам би ти кажала поубаво ..
Многу е цакано. Е ваков тул сакам за дејче. А овој светлуцав, шкарт, тврд ни на мене не го ставам, не па на бебе. Ја разбирам @Sexybaby86 оти не наоѓа.
Ретко ми фаќа око тул и мене. Ама овој се гледа дека е нежен и убав. Со здравје да го носи. И чекаме сликче од принцезата.
Во неготино во Смајли а и во Мр. БИН може да ги најдеш на ф.б имаа мн убави фустанчиња, мекани со тул... Ако нешто сакаш посебно пиши ми порака ќе одам ќе ти сликнам без никаков проблем...
Фала ви на сите мајки, што би јас без вас Утре ќе разгледувам, се надевам ќе најдам нешто. @mal.ecka преубав е твојот, баш мек, се гледа и од сликата. Сегде кај што гледав се жив кич, сијаат од далечина Фала ви уште еднаш на сите
Пред малку налетав на ова,не знам дал ти се по вкус,чисто инфо.. Пиколини во Н.Лисиче,најди ги на фб,мислам повеќе модели со тул имаат.Можеш и да им пишеш,љубезни се.
Да, од Манела се, извини што покасно ти пишувам, се надевам ќе си најдеш , имаат стварно преслатки работи, па сеа ко што гледам на фб величините им се од 9 месеци до 3 години.