Еј исти вакви на син ми му земав лани и годинава пак може да ги носи. Немаше некој меѓуброј за лани, па некако ко напред малку поголеми му беа, не изгледаше дека му се поголеми, ама се се спотакнуваше и паѓаше во нив. Годинава па му се супер. Со здравје да ги носите
Практични ли се? Не се лизга ножето напред? Не се поти одоздола? Ги гледав и јас но многу гуменки ми се...не знам колку ќе му биде стабилно ножето... Многу прашанки знам... имаше плави и баш овој модел
Па не знам колку големи сте вие Јас мислам бидејќи се гумени поубави се за поголеми дечиња. Еве син ми ќе има во септември 4 години и мислам дека за сега му се супер, да е помал не би му земала - искрено. Некако преден дел тој кај прстите лани му беше поголем само пола сантиметра и на секое паѓаше. Баш ме нервираа. Колку пати се покајав што ги земав, а не ги платив ефтино, преку илјада денари беа. Мислам за помали требаат малку поцврсти, тоа е моето мислење. Добро е што му се погодија годинава.
Делиме исто мислење... За тс возраст и јас не би се двоумела Ние сме нецели 18месеци и некако не ѓи се за сега.. Да, 1.299,00беа јас каде што ги видов и само тие беа избор на сандалчиња
И јас толку пари ги зедов, но бројчето ни е скрос таман така да не се спрепнува супер му се. Иначе сме 17 месеци.