Може е малку глупо прашањево ама зошто се користат тетра пелени? За во болница требаат или дома го повивавте бебето со нив?
Јас морав да и редам широк повој до 5 месеци, над памперсот. Башка се ставаат и на рамо за бебе да лежи да не е дирекно на облеката од тој што го држи. Се редат и кј шо ќе лежи бебе, па за бришење, за во количка...итн
Тетра за се се користи миење лице, газр, бришењр, лежење држење во раце, на количка се постила, во корпа/транспортер. Секаде
спремни за фотосесија ќебево е љ у б о в на прв поглед. Нешто најмекано и најпрактично, воедно и доста дебело. @Bella* фала ти, од бутик Smile Неготино е се
еј @emkaemka мастта им ја извадив на овие лигарничиња. пред некој ден, барам барам лигарници, и ми текна на тебе и на коментарот дека се само за лиџбота. е нас ептен ни се погодија
Дали знаете од каде можам да најдам навлака за душек ама како мушама да не пропушта да не е од памук И дали воопшто постои такво нешто?
mislam ima vo strizanka a i vo sekoja prodavnica za bebinja. Jas nikogas ne staviv nezamislivo mi e bebe da mi spie na musama iako odozgora carsav ke stavis.