http://www.bebehome.mk/гумирано-заштитно-чаршавче-за-душек-sterntaler-140х70 najdov fala vo sekoj slucaj Дали некој користел ваков топломер? И дали е правилен.Во продавницата ми рекоа нов ни е производот незнаеме баш колку е корисен и дали правилно мери...но сепак го земав
Mozda se prakticni so ne propustaat ama ne se za bebe ic. Na pocetok staviv i jas navecer bese ziva voda ispoten mali. Pa sigurno ne bi da zalam dali ke go natopi duseceto ili ono da ne mi se poti da moze da nana. So dobra namera e komentarov
Јас имам на кика бо од либерта хоме центарот во прилеп го купив.. Изгледа како обичен чаршав и воопшто не е мушама а и секако си ставам др одозгора. Бебе ич не се поти.
Poti Poti, mojot se epten se potese so takvo, plus celo grbce crveno mu se pravese od sto nemoze da dise kozata. Od koga go izvadiv nemase maka. Plus nema sansi tolku da propusti pelenata pa i dusekot da se namokri eve neznam. Sepak odma ke go presobleces zar mokro bebe ke ostavis.
Нема да оставиш, ама може нема да сетиш одма. Стави подебел дупли чаршав врз. Моето одоздола е мушама, горе е како фротир, памук. Уствари јас и не знам да кажам, нема ни една вечер преспиено така во креветче
@Bella* од Анжи го земав јас моето, како што кажав не е само најлон, не е ни нешто дебело, има и ластици за душекот, некои 400ден беше, ова скапо богами, многу за најлон
Има помало и тука ги гледав на дтранава исто 400 ден ама земав од Loco Croco еве сликиче исто со ластици
Ваков чаршав зедов и јас од Стружанка, над него си ставив обичен памучен чаршав, ама навистина нема потреба за новороденче, тоа повеќе за кога ќе се одвикнуваат од пелени.
Istoto e i kaj nas inaku ne pomaga nisto dzabe e. Dva pati prespa na nego i go izvadivme od upotreba. A za propustanje pampersite zanea da propustat ama gi menjavme navecer. Inaku @Sandrin4 i moeto bese fontana posle pienje na mleko i da go natopese duseceto stavav pamucni krpi podebeli . Od licno iskustvo ne bi stavala takvo nesto.
Море ако повраќа како мојата кога беше новороденче и те како треба. Јас имам дормео душек па немав потреба од вакво
Ах!!! Кога гледам облека за девојче сакам на четврто да идам, ама страв ми е Се е преубаво, со здраве да си ги носат алиштињата