Јас разгледав мал милион летни колички, на крај за оваа се одлучив по препорака на @kukla21. Од Крш од Сити мол, 14990 денари е, Gb qbit plus, ептен лесна и практична ми изгледа, уште не е пробана за возење, ама сама ја симнав од трети кат од Сити мол, за носење е лесна, а тоа ми беше многу битно.
Кукла се препородивме со количкава Ептен лесна и функционална, сами со бебе шпартаме без мака. Склопи расклопи за секунда. Баш она што го барав. Да знаев порано само ваква количка ќе си купев, оние тенковите што ги викаат зимски колички се џабе фрлени пари.
Мамички, да не знаете каде шијат фустанчиња за бебе? Барам фустанче за свадба со специфична боја, нема да најдам готово да купам.
Што е со количкава? По практична е од другите, како се води зимска ли? Која цена е и која фирма е? Не сум во тек. Тенкс
Ништо посебно не е Gb Qbit+ лесна, лесно се пакува, малку место фаќа сме ја збореле во колички. 250 еур грубо кошта.
Офф незнам за во Мкд кога и како стигаат, ова е англиски бренд а јас живеам Англија и тука за 3 дена ми стигнаа