https://www.ebay.com/itm/New-WiFi-S...006615?hash=item2157536f97:g:OzwAAOSwya1co-zo Мислам дека е како оваа. Мм ја порачуваше, па нз точно дали е таа. Види има многу избор. Ние претходно имавме порачано друга за во двор и таа е убава.
Мужот ми кажа картицата на маса да ја ставам Играчкиве право Диско се Желката проџектор пишува смирувачки мелодии а оно пее на јапонски урла
Тоа како играчката за на креветче што ја купи свеки за синко. Урлаше. И таман ќе ја складирав (ќе ја расипев случајно претходно) и го најдов чарето - нарачав од али експрес само делот за мелодии и го заменив. Па послужи играчката
Ние немаме за на креветче сакав да му земам денес ама ај викам голем е веќе Да таа е,маж ми ми вика барел асално купи бре ама па јас од кај да знам дека е таква. Ако не сум ја фрлила сметката може и ќе ја заменам сабајле.
Монике мори на кафе ќе ти дојдам на маса ќе ти седнам. ќе крадам картичка хахаха Друштво се е прекрасно, ве следам.
Ние ги користиме од 8 месеци, само овие не ни пропуштаат навечер. Иначе сме 14 месеци и имаме 10.400 кг .
И јас на 5ка се префрлив, покомотни и се иако е 10 кг. Зeдов и Дајперс гаќи за проба ама врска немет со Памперсов, мн неубај во ластикот