Orchestra Грција. 16.99 евра се 3 во комплет, ама јас имам клуб картичка и за членовите е пола цена 8.49 евра.
Тетрата колку ги зема? Јовке од кој град пазаруваш(си) Солун идам пречесто, ако се од таму да земам и јас.
Далеку сум од Солун јас. На Крф сум. Тетрата се скапи, исто 16.99, а со клуб картичка 8.45 евра за 3 тетра. Тие што беа 3 ама чисто бели беа нешто ситно поефтини. Не се исплати, ама кога бев Македонија земав само 3 тетра и 5 фланел, требаше поише да си зеам ама не знаев дека толку разлика во цена ќе има. Едит. Иначе Orchestra имаш и во Солун, мислам 2 или 3 дека ги има.
Сега за празникот сигурно ќе има тури по крв, сигурно некоја агенција би ти излегла во предрет некои работи да ти испратат од тука. Just saying...
Еј ич не ми текнало на тоа, ама од алиштенца имам веќе се што ми е неопходно за почеток. Мањак сум тетра, ама само за тоа не би да прашувам по агенции, ако ми е кнап ќе докупам овде, а и мајка ми и брат ми ќе доаѓаат летово па не ми е нешто итно.
Кога си имаш кул куми да те средуваат редовно Пс. Во некои од детскиве модели ми иде сама да се напикам
Слични на овие сега скоро купив две одеа на закачалка за некој си 550ден. Лани цело лето со вакви го поминав пери носи се.