Од денес ќе почнеме со 3 лажички за ручек од прилика и секој ден ќе зголемуваме по малку. Еден вкус само оваа недела да се навикне.
А зошто не домашна туку готова? Гледам само морков е... Не осудувам туку само прашувам. Дека читав најразлични поделени мослења на тема домашни-купечки каши за бебе. Да не ме скарате одма или пак да исполниме 10 страни кои се помајки
Моментално не сме дома па не можам да правам,а и вчера зборував со бабицата ми рече дека сеедно е со која марка или домашно ќе почне. Ќе видиме сами што повеќе ќе му се допадне. Инаку планирам јас да му готвам сама. Ма да,децата растат и со готиви кашички,така да не го осудувам ни едниот,ни другиот избор. Кој како си сака.
На почеток е најпогодно купечка,за три лажички не се исплати да се бавташ пола саат со варење,блендирање итн.
Стварно Џамбо има многу убавки бодија за џабе, не се кузнај каков квалитет но бркаат работа за една сезона. Само етикетите МОРА да се исечат до корен, не сум видела полоши етикети Првиот медо за беба Кутро дете, све со стари играчки игра, на никој не му текнува да ѝ купи некоја нова