Не купувам јас Поклон за крштевката,од едните баба и дедо одбрав што,сега за другиве бирам. А може и ќе сее премислам. Тебе ти тргна се испродаде
Жено, шо инат ќе беше твојата мала? Неќе цуцла, неќе шише. Туку предложете кенгур, до која возраст го користевте? Да земам настаро или ново, пошо има што се продаваат неискористени.
Џампер Син ми го искористи максималко, а сега и ќеркичката игра во него. Нас многу ни се погоди. Незнам дали е до детето пошто читам некој воопшто не го користел ама ете моите и 2те го сакаат. Тие што висат не се практични, знам дека @ada21 ич не го искористи. Инаку син ми прооди на 11ипол месеци. Ете слика од нашиот, се врти за 360°
Ако некој сака за на врата ќе му го продадам на пола цена чисто нов е воопшто не го употребивме . Купен е од енци менци во кутија си седи .
До кај 7месеци го користев, можеби можеше и повеќе, но пукна лето и претопло беше така да шетаме. Бебе го сакаше, практично ми беше ептен така да шетаме, ако убаво се наместиш нема да смета килажата на бебе и да те боли грбот. Со овој памет сега викам настаро купи и ти ќе го користиш и пак нов ќе остане за препродавање
Ние купивме џампер за на врата и го вративме бидејки тоа нешто на мене не ми изгледаше баш стабилно. Го купивме вечерта наместивме и сабајле го вративме може и до вратата би било или самиот џампер ама ми изгледаше опасно. Имавме џампер и бебе мое максимално скакаше на него со тропки со звуци со се баш го искоростивме. Исто и дубалката ја искористивме најмногу се радуваше во двор кога го пуштав со дубакот па трчаше па се улетуваше сам и возеше. Проодувалка исто имавме и таа искористена ден денес играчката на нејзе ја користиме Моето дете се искористи од овие работи и во се сакаше да седи и да се вози.
Последно нешто, собрав се што беше 1-3 и 3-6м од вајкики за момченце. Преку 20тина работи. Толку ми се убави и џиџани, нека има. Ова мое вајкики бебе.
За лазење и проодување се одлучив за коцки со кебе за лазење: Кебево за лежење и свирење дополнува 30минути во денот го препорачувам: Остало колку да ми ја одземат картичката )