@danichap кога ти ги гледам сликиве богами ми се јавува желба за второ (колку и да велам дека никогаш нема да се одлучам). Те следам во останатите теми поврзани со бременоста, бебе, итн. морам да забележам дека со некоја посебна љубов се подготвувате за бебушот (не велам дека кај другите родители истата изостанува или е помала да се разбереме ама ете ти ми се издвојуваш). Ти посакувам лесен пораѓај (како мојот за 15 минути готово) и убави моменти со малечкото
Би требало да е на carter's.. Го имаме од лани комплетчето.. Ако не се лажам на carter's e сигурно тоа...
Од Картерс од Сити Мол, имаат 40% попуст на дел од производите, тука разбрав и побрзав да испазарам.. Маичкава со попуст околу 400 денари беше.
http://lekmer.se/leksaker/babylek/lara-ga/2me-lära-gå-stol-charlie-vit-svart Синоќа го нарачавме, едвај чекаме да стигне Посебно малиот
@joy1 со здравје да си износите, преубави работи! Ние денес џабе бевме, касно палам, само едни единствени беа останати број 18 Мајка ми ме тешеше видела слични на зелено пазарче по продавничињата. Здравје ако купиме ќе се пофалам тука
Si najdov takva jaknicka dukser pamucno, go podnovivme bebus a ova supermen i paticinjata ni e podarok..
Abe imaat golem popust i da ti kazam za dva dena isprazneto, ova vo City mall ne go vidov izgleda go nemase, a denes slucajno vo ramstor i vikam daj da zirnam zeleniot dukser e na 50% 750 od 1500, a drugoto 690den so 30% od 990. A epten se takvi mekicki ubavi. Sinko moj e 3 meseci, ama kako 6 da e 6700g e... i mu zemav za 6 meseci, a inace ima nesto i za 3m, ako pobrzas moze kje najdes