Здраво! Корито има во џамбо 1000 денари е ама е многу практично со вграден анатомски дел посебно ако немаш помош по дома па треба сами да се бањате поздрав
Ти од каде купи корито? Многу тесни се. Купив на метро должина и кога ја ставив внатре пак некако тесно. Да не знаеш турски страни обично корито да се купи овде? Столот за хранење стаса, преубаво нешто фала @Kaetana Па како ми оди со кујната за мерак мх мх.
Преубаво столче! Коритце кое и да го купиш отприлика тие се димензиите, само што после 6м отприлика веќе седат, не лежат, така да не ти треба којзнае колку големо. Земи си со анатомски дел, тие од другата страна веќе се за седење, нема да ти е мало.
Со сласт да си ручка куклето. @Minnie 1 Има вакво корито мислам. Јас сум многу задоволна големи и комотно е.
Фала фала. Купив вакво али од страните е некако тесно. Си замислував дека е пошироко. А за должина е таман. И на столчево не ќе може да седи до десет кг е. Гледам од страните и е тесно веќе.
Поголемо е вашето да. Ова демек до десет најголемо другите до 9 беа. Имам од старото корито исто за седење анатомско на чико на него ќе седи додека ја достигне должината ( кај и да е ). После ќе плива )
@monik55 @FreeMind Да,исто такво имам,ама не сум баш задоволна. Да,тесничко е,а и бебуш се поткрева не сака убаво да седи па се удира на пластиката доле што е,баш кај газето. Инаку,мајка ми во Ск му имаше земено во Џамбо многу убаво коритце,ем широко и мирен си седеше во него. Сто пати поудобно.
@Minnie 1 мајка ми едно турско корито имаше земено за 180 денари мерак. Али овде ништо слично. Ако најдеш тагни ме.
Јас имам ваква слична, од реал мислам ја зедов. Спореди ги димензииве, ширина/должина, ама мислам бараш вакво нешто, класична, стандард. Мојата прв беше со музики/интегрирана вага, за после на другава душа да и извадам. Искрено, јас, сега, повеќе пари не би ни дала оти веќе имаш една а уште малку ќе почне да си седи во кадата. https://www.amazon.de/Rotho-Babydesign-Badewanne-Ablaufstöpsel-200200100/dp/B004YD68FA/ref=sr_1_29?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&keywords=xxl babybadewanne&qid=1559326462&s=gateway&sr=8-29
Не купувам ни јас веќе друго. Добивме вакво слично на поклон,од 7 месец може да се користи,па ќе пробаме. https://www.baby-walz.de/p/funny-ba...MIrMfF-bXG4gIVmRrTCh3zMgKjEAQYAiABEgKzLfD_BwE
Ќе ти го поклонам коритото од свекрва ми само изрази желба заедно ќе можете да се бањате со Емили внатре