Src ova za nad krevetce vrteleskata od kaj ti e... dolgo vreme baram ama se so nakdov se e so kuckii macki nez so
Gledam ste pisale za H&M.. za kvalitet se super, jas imam mn raboti za bebka od kaj niv i gi peram vo masina nis ne im e. E sega za kvalitetot dali sekaden se isti neznam. Jas ovie ao gi imam site mi se od Moldavija mm gi kupi koga bese tamu pred 1 mesec i se epten ubav pamuk, pise na niv organic.
Мајки на девојчиња имам една недоумница, малата е родена крај на март, 4 полни месеци има, за повојница собравме многу фустанчиња но сите се од 6-9 или од 9-12 и големи и се за сега да ја облекувам. Има ли шанса да и бидат за догодина или??? Немам искуство со фустанчиња затоа прашувам
@Lolipop23 исто и мене ми беше за повојница,многу луѓе ми носеа зимски алишта што нејзе и беа точни во лето.. Не знам можеби и ќе и бидат,зависи од моделот,материјалот.. Се надевам дека ќе можете да ги искористите 9м е кај мене имам алиштенца што им пишува до 6м,а се уште и се точни
тие од 6-9 може да си ги носи сега. Август септември ќе ги износи,за другите не знам не верувам дека догодина ќе и чинат