Јас ги земав од Рептил ама ги има секаде скоро. А за поубави, поубава им е цената. И имаат рачка. И не се играчка. Ама тоа сакаат децава.
Чашките ги имате и за 150-200ден во Локо кроко, чашки се, безвезе е за мене толкава сума во Енци менци. Јас на внучка ги купував од ваму, не сум сигурна ама мислам околу 180 беше цената. Мислам и во Џамбо ги има за таа цена.
Не сум ги пробала никогаш, ама пишува дека можат да се користат од новороденче. Ги земав за моето бебе што треба октомври да се роди
Не печат, проверено. Јас сум голем фан на Бејби лав колекција. Земи го и кремчето со цинк за црвенила во мало пакување е кај делот за патување е ставено, подобра крема со цинк не сум имала досега.
Е супер штом е така, фала ти за инфото таму кај што се мини пакувањата така? Овие во жолта опаковка не се за пеленската регија?
Прекрасно! Ама изгледа на кучето повеќе му се допаѓа или ми се чине? Абре мојата никако не сака да меше, нон стоп седи и сака да седи. Сега е веќе и постабилна не паѓаше како претходно. Форсирам на меше, завршуваме со врескање. Прекрасно е катчето! Да се користи многу!
Оф не он има фобија од затворен простор. Чудно му е него оти нов премештај у соба и мора да се навикне што каде стои за да може да се движи потоа. Прекрасно е. Ич глава да не те боли каде ќе одлази и влакна дали ќе јаде. Препорачувам. На стомак ја жалиш затоа не сака. Нека си поплаче ништо страшно. Знаеш и моево ич не сакаше ама сега на грб никако не се врти. Фала поубаво да наместите.