Ова стабилно се покажа? Мојава преку се се прекачува, турка столици перници, иде по кучето го замара, би дала пари за нешто вакво, ама да не се потпре на него и да го преврти. Веќе се исправа во креветчето, ама тоа е дрвено, и ја трпи тежината. Не е тешка, ама жилаво дете, не можам да ја задржам
Стабилно е се потпираме и со грб внатре за да провериме секогаш. Има доле како лепаци се лепат на под плус на секое спојување доле како пластични плус споеви. Нема шанси да го бутне иако е доста силна мојава и крупна. Морав да ги одделам физички двајцата. Кога е време за игра игра е. Али ќе порасне и ќе го гњави на спиење што може да предизвика нели инцидент. Вака додека не почне да разбира кога немам каде внатре ќе ја оставам. Големо е има да си игра долги години внатре. Досега позиитивни оценки. Патем додека сум тука, Драгана културно е да се праша пред да се сподели слика со бебе на друг социјален медиум :
Ми го пратија по пп не сум на фб по групи за мамички. Она совесно ќе го тргне веројатно сама. Па веднаш вади митралезот и рататата на фб Секогаш тргам од тоа дека сме возрасни и свесни и така натаму да не редам. Иако членката нема лоша намера, ниту е против законски бидејќи е паблик на форум доброволно ставено сепак има нешто на социјалните медиуми кое се нарекува “прашај па преземи”.
Среќа дома цакум пакум ти е чисто,ако било растутено паа... ке заборавеа што е прашањето... Ааа Драгана,Драганааа па следи не тука прашај ке кажеме
Lugje zaso tolkava panika, moze nekoja clenka od forumot i go prepratila pa objavila i prasala. I onaka ovde kolku lugje gledaat. Mislam ako ne sakate da vi gi gledaat decata ne objavuvajte sliki so niv, si mozela i bez dete da slikas... Taka da keep calm
Од каде е ова за играње, нз како се вика и цена ако можи Овие од Тритекс ги земам 2ра рака, со ептен мали грешки што не се забележуваат, на кило се земаат, просек 1 боди или шпикозни или пантолони, било што, ми е, 30-50 денари.