Тоа е даска за вежбање рамнотежа. Има 4 вида вежби (игри), си бираш која сакаш и со глас и музика те води лево-десно-напред-назад со помош на бои, броеви и форми. Ние сме уште мали ама знаеме да се качиме и симнеме од неа, а и по цел ден стискаме по копчињата.
Од каде го купивте. Многу е убаво. Син ми многу сака да се качува по играчките, ова ептен ќе му се погоди.
Bev vo jumbo ne najdov nekoj slicen so pokriv. Ce si puknam sega, barem malava se raduva, uspev vo nego duri i da ja naranam kako sto treba.
Jas od jumbo kupiv bazence so pokriv, vo oblik na riba. Samo sto go stavivme bebus vnatre (bez voda), spocna da vristi I place, edvaj go smiriv posle 20 minuti... treba sega poleka da go naviknuvam
ист имаме и ние ваков ама ние ја плативмо 1000мкд повеќе од тебе од еден маалски дуќан. Син ми во собата седи во него сите играчки ги става тамо и ужива таму кога ги гледа многу сака да ги вади печурките од настрана што се.
Се уште ми беше рано за купување 3 месец сум но пусти мерак морав нешто да земам. Прво што купивме за бебушко е долни шпихознички бенкичка и капче и се тоа бело зашо не знаеме какво е хаха
Не знам дали прашањево е соодветно за тука... Ве читав порано некаде пиша некој - ми требаат за на задните стакла во кола како затемнувачи, за да му држат сенка на бебе на патување... И да се ваљда со ув заштита. Искуства? Благодарам.
Ti beter od mene si se zafrknala izgleda najvise pari imame se salam Golema razlika od prodavnica do prodavnica
@zuto баш тој е нашиот (899 ден. од Џамбо), ама синко има многу страв од него А го види, се стишува, а кога ќе се обидеме да го ставиме внатре, спремен е за плачење. Не знам дали воопшто годинава ќе го употребиме...
34 недела и мораше да се почне Купивме: Количка, кадичка, сталак, преповивална, комплетче за од болница, пелени, боди, бенкички, ракавички, цуцли, креветче. Добивме шпихозни, лигавчиња, бањарки, пешкири. Уште душече и работи за мене за во болница и мислам толку е. За 3 дена добар шопинг
Видов во Рамстор дека има а знам дека имаше и во Џамбо, не знам уште дали има. Е сега тие се ефтини, обични, не знам баш ув заштита дали имаат. Би предложила во Хубо да прашаш, таму треба да имаат. Ние задните стакла ги затемнивме. Немаме клима па рековме ај да не блешти позади
Јас денеска порачав от страната на тритекс едвај чекам да стигне порачката. Имаат попуст повелете проверете еве го линкот http://www.triteks.mk/category/64/попусти Јас не можев да престанам со порачката сите ми се бендисаа и сите се многу добри, омилени ми се производите на тритекс.