Јас ги имам првите три. Темните оставаат боја на раце и вратче, текстилот е таков. Кога ќе купуваш од ејч енд ем избегнувај темни алишта. Оние горе десно ми беа најубави на свет.
Фала на совет бебешки првпат купувам. Темните не ги исправ денес од страв да не пуштат боја и да споредам колку ќе се соберат у сушара. И јас сум со шарените.
@Starlič фала блузата , пантолоните од првата слика се од една продавница Orchestra (од Грција) пижамите од последната слика се исто од една маалска продавница од Гр а останатите - лигавчето , фустанчето , бодито и чорапчињата ми ги испрати тетка ми од Америка
А да ни ја позајмиш теткати на некое време фустанчето е мн убаво, еее нека ни се здрави живи колку само убави алишта има за нив и ние вака сме биле аааа повиени стуткани како векни леб... Поздрав со здравје да си носите
Имам читано уште поодамна и јас за џонсон дека не се океј и се канцерогени. Чико и хип ми се најокеј и по состав и по користење.
Од кога се користат овие за непцата? И јас имам па не знам дали од сега да му ги дам, дали се и за првине запчиња или како ? Може да ми објасниш кое за кога е?
Кружното е баш погодно на почеток. Кога го гриза освен што ги чисти забите, ги масира и непцата. Јас до сега со напрсток и ги чистев, ама да ги исчистам овие и ќе и ги давам да гриза сама, да стекнува навика полека. А жолтото е веќе како четкичка, одозгора е со тврда пластика. Како и да е, нема никаква штета од двете.
На моето сеуште не му излегле Ме интересира дали можам и сега да му го давам или На петходната контрола педијатрата рече нема абер уште за заби а вака непцата мислам го чешаат оти што и да стави во уста стега и се нервира