@hello-kitty.90 од Локо Кроко, мислам околу 200-300 ден. беа, не сум сигурна дека повеќе работи купував.
И го дадов прееска и на почеток се плашеше малку, па после кога го грабна, па смеење, па викање. Радости. Може мисли дека навистина е бебе, гледам се загледува по други деца и им се смешка. Чудно, затоа што во глобала е дивјак.
Мојава игра со кукли бебиња некаде од годинка Ги гушка, ги нишка да заспијат, им дава "ам" да јадат, а сега ново ѝ е количката, им ја ископав од старите играчки и по цел ден ја вози Иначе сега е 16 месеци.
Ова е за забите што се повнатре тие растат подоцна кога бебето ќе знае дека не треба да си брца во грло. Ако нема заби си има обични глодалки. Највеќе помагаат ладни од замрзнувач. Дај му ги и не се замарај да не направи проблем.
Да, давам такво и кога не сум до него. Си го држи враце и "грицка" Ама овие ги добивме на поклон па врска немав што како.
Оо мојава мн сака да игра со бебиња. Ги рани, ги заспива. Додуша најново и на тв децата оди и ги рани. Опсесија и е дека јас по цел ден со лажичката ја прогонивам.