NIE imame bebe kuklicka I najmnogu so nego igrase do skoro, go pregleduva, go lekuva, prevrzuva, Nesto vo iloga doktorka e celo vreme.
Не ми текнува како ми кажа девојчето ама мислам дека кажа 6+. Ги има многу во различни варијанти (имаше и за од 3+, сензоринг оние што се) и комбинации. Мене ова највеќе за моторика на раце, оној портокалов цвет одпозади се врти во круг, оној портокалов клуч што е од лева страна кога ќе кликнеш на него топчињата одат на друга страна....многу е интересно бебчо го сака. Имаше едни ептен добри и ,,комплицирани,, ама по 3000 ден беа а инаку боите се некои био што и да ги стави во уста не пуштаат боја и неможе да ги извади топчињата, цврсто ми се гледа ептен
Од Сити мол на трети кат, најгоре, на штанд, пред Тритекс т.с карши она за играчки што е првото на ќош не ми текнува како се вика. Се е со такви играчки, има многу за секоја возрас.
Како не видов порано, пред некоја ден бев... Мм ќе ми забрани форум, се нешто ми текнувало Фала ќе пратам некоја тетка да претрче до таму
Јас искрено појдов накај Тритекс и поголемкото дете се закачи таму на штандот, а пази стопати имам поминато од таа страна. Многу интересни и убави играчки има
Од каде ја земавте? Фино е тоа на количката пластичното, да може да се користи за поголемко кога ќе биде
Па вака ми личи како поставена за седење и доле кај што би стоеле ноџињата, тоа пластично. Повеќето колички го немаат. А можно е и да се трипам нешто да не гледам ко што треба
Хахах да во право си, поставена е за седење. Јас пак мислев дека мислиш на тоа подоле, тоа всушност е од корпата (багажникот) Затоа се збунив. Да може да си ги стави ноџињата.