Во Окаиди се полуролки, односно претежно се со можност да се подврати. Нема шанса тоа да смета и гуши, не се прилепени скрос за врат, слободно појди и купи, да си износи блуската
Neam probano ama ne i imam nekoe belo skroz obicno so obicen do vrat poluizraz... nes ke baram, ako ne vo kolekcijata na uopete neiznosena obleka
@FreeMind Тоа се вистински играчки Глеај да не стане ко мојата само, да не смееш џогер,метла и крпа да извадиш, “на ред” не можам да дојдам од неа да исчистам, играта излезе надвор од контрола
Mothercare 1200ден. Го меркам јас уште од тоа време, ти кога го купи ама ми мрчеа голем бил веќе за тоа. Сега со малово користам да докупам нешто што сум промашила тогаш . Од бебехоум е за цена немам поима. Вајкики слабо имало избор, барем во Рамстор. Инаку овие во женската колекција биле, во машката ништо немало убаво. (Ова пренесувам, не купував јас).
Леле што мерак би сторила мојава на играчкава. И мојата како на @Chanell* ептен се унесе во играта домачица. Да ја видиш како трча со средство за стакло и крпа во друга рака, како тетче некое и само трза по маса. А тек џогер кога ќе види е вистинската забава. По 100 пати го врвиме секок ќош, немој случајно да промаршиме некој сантим неизбришан.