Допуна кон божикното пакетче Дали некоја знае, дали може да се најдат и ако има каде, сликовници и бајки во мк кои имаат и музика со отварање на страните?
Јас наоѓав во книжарниицте на Просветно дело и во Топер. Зборувам за пред 3-4 год, верувам сега има во речиси секоја подобро снабдена книжарница.
Мислам дека не ја сфати за што зборува бидејќи вакви тешко се наоѓаат. Барав и јас. Нема во просветно дело ниту во други книжари кај што побарав. Музички има се што сакаш, ама на принцип да клкнеш ма животнп, или од страна на копче...така нешто. А музика со самото вртење на страната јас не успеав да најдам. ако стварно мислеше на вакви дека скоро секаде има, те молам ако можеш конкретно да пишеш каде за да земам п.с може па јас дека не сум од ск и затоа неможам да најдам
Ништо досега не сум купила, некако како рано да ми изгледа. Темава е прекрасна, цела од почеток ја поминав, најубави работи се изнагледав
Јас прв пат нешто ситно од ќеф си купив во во 4ти месец Инаку во тритекс има попуст на стара колекција. Се е на половина цена. Земав бодиња на долги за 170ден. Еве Оли можеш од таму нешто да се почастиш. Многу квалитетен и мек памук. А и има неутрални бои ако уште незнаеш пол
Го знаеме полот од 10-та недела, машко е Фала ви, баш ќе ѕирнам што има таму. Ме фаќа мерак барем за нешто ситно.