Ja ne bi od triteks iskreno se rashkembuvaat mnogu rabotite. Od site raboti do sea za bebenca posebno novorodencinja caramell e vrv. Ima prodavnica kaj dukandzik na bitpazar. Ako imas moznost prvo tamu bi ti rekla da otides. Pamukot e najdobar.
Ништо од тритекс ми се нема растегнато, а имам се од таму, ама јас и не вријам алишта, нешто ако има врска тоа.
Ne vrijam ni ja. Se peram na 30.so bebeski persil sensitive. Nekolku parcinja spihozni..bodenca i pizamki sum imala i site ista sudbina gi snajde. Moze do moite se pogodija takvi. Mene ne mi se svigaat iskreno.
Ако мислиме за истиот caramell на битпазар и ако има само еден таму, само реклама му правите тука, цени до плафон како ќе им текне, а материјалот просечен. Што се однесува за тритекс немам многу искуство ама мислам дека имаат добар материјал.
E sega reklama mu pravime..kakva povrzanost iam so niv pa da praam reklama. Tuka spodeluvame mislenje neli? Mene ne mi se pogodile rabotite od triteks na drugata forumdzika i se pogodile. Mene me fati eftino u caramell (kupuvav pred godina dena) i mi dade golem popust. So ceni kako e sega ne znam. Sin mi e pokrupen a tie imaat do 24 meseci i ne go fakaat rabotite. No pamukot od tamu bese preubav i nisto ne se osteti. Za ceni i skapotija e relativna rabota, neli.. Vaikiki imaat isto ubavi raboti..no na tri meseci od nivni corapcinja mu se napravi beleg na sin mi..otpecatok od sto go stegale do den denes mu stoi, pa corapi ne kupuvam od tamu ama trenercinja gi iznosuva i bodenca epten. Okaidi ima preubavi raboti ama tie se poskapi.. nezni preslatki so preubavi shari i boi.. Na kraj kraeva sekoj individualno si postapuva..i spored vkus i spored dzeb
Јас само од тритекс користам цело време од ко е родено, ги вријам во машина ништо не се има растегнато и тоа ги купувам втора класа памукот е многу убав, мек и за мене си земам маици, гаќи премеки се.
Зошто погрешно? И јас перам на 60. Плус додавам дезинфикант за алишта, сушам у сушара, па пеглам. Не ми викајте дека претерувам. Си знам!
прв пат слушам дека постои чудово дај кажи за што служи како се користи и кај може да се набави,мислам дека и јас ќе го користам
Вчера го земав баш во истиот момент ја внесуваше цената, 549 ден. изгледа нова колекција, имаше бааѓи, имаше и со јуникорн, прекрасна е, си ја носиме во градинка
Мајка може не е до алиштенцата , до детенцето е пораснало. Инаку и јас имам зимано бодиња од тритекс добри ми се покажале , не се истегаат. Не знам на која програма и на колку дтепени де перени оти за тоа свекрвче се грижи, јас само си ги пеглам.
Само на тритекс им се реални бројките. Ако пишува 5 месеци, ќњ го носи на 5 месеци, а не уште на 3 да му е мало од други марки. И мене ми се супер, порачувам онлајн од нивната страна бидејќи немам време со бебо да шетам по дуќани. Над 1000ден имаат бесплатна испорака.