За што поточно служи таа играчка? Да ја гушка ли додека спие? Сум видела ама не сум знаела за што служи
Нас коа се роди едни пријатели од Франција ни испратија и имаше со него како упатство. Пишуваше дека играчката се ставала кај мајката на града да прима пд мирисот и потоа му служела како утеха на бебето при заспивање, плакање...демек секогаш коа има потреба играчката да биде како утеха. јас не му ја дадов никогаш и незнам дали функционира бидејќи не се препорачува бебе да спие со играча. Уште помалку па со таква да речам материјал цела како мини ќебе. А имаме и уште две такви поклон од тука од мк ама на нив немаше такво објаснување
Имам приjатели oд Шваjцариjа кoи нс свoетo бебе сo ваква играчка му даваа знак дека е време за спиење. Му jа дава играчката на бебе, бебе се врти и самo заспива без нишкање, цицање... Инфo дали jа има каj нас?
Многу слично на ова исто од Кика бу има во Локо кроко. Баш прееска го гледав на етикетата пишуваше играчка (или мече) за гушкање. Прикажано беше на сликата само глава од мече и квадрат од платно.
Немам поима искрено за што е, ме збунивте со дискусијата . Мене ми се свиѓа за гушкање затоа ја купив. Ја гледав уште за првото ама ај си викав голем е веќе за таква. Јас дете секако не планирам да тренирам и да тешам со играчка. Мајка си е мајка (затоа мајка им како зомби е ). Инаку од Окаиди е.
Ние го имаме тој другиот гол. Два слични имаат чико. Тој се движи плус лево десно демек потешко за давање гол. Многу е јак. Бебе се утепа од смеење коа ќе го види да се движи А кошот за жал го немаат веќе криво ми е што не му го купив заедно со голот. Ама демек ај понатаму мал е сега... Јас планирам и овој твојот да го земам и дневна да си бире комплетно фудбалско игралиште
Да ве замола за помош од каде да најдам новогодишни чорапчиња или лигавче за бебе од 7 месеци. Бев во Тритекс и Ваикики, ама ја немаа големината што ми треба. Фала