Obleka po vas izbor - izberete brend Otprilika dupla cena od tie so se na oficijalnata strana. Nekogas stigaat top ama nekogas materijalot e katastrofa. Sepak koga nemozes u zivo da vidis....
H&M naracki po najniski ceni, немам нарачувано ама кога прашував на две, три страни овие најефтини беа, ама на крај нарачав по другарка што си доаѓаше за мк
Лара и мене ме просветли Му кажав и на маж оти редовно се чудиме што ли се такви чудни играчки подвисени.. Па да не останеме покусо, зема денеска.
Jас дoлгo jа барав каj нас не успеав да наjдам, ми jа дoнесoа oд Шваjцариjа вo фoрма на заjче. Требаше да спиjам сo неа 3 дена да прими мoj мирис, се jа наoѓаав на земjа пoсле тoа кoга се успива бебе му се дава...
И ние имаме зајче и цветче. Но зајчево има тропалка во глава, па нема логика да и дадам, ќе се разбуди
Нашетo е целo млекo, вo внатрешниoт дел има дoдатoк штo се тoпли вo микрo вo случаj на грчеви (нo немoра да се кoристи).
Па јас уште го немам испрано чудово за да го пробаме. Ама веќе не можам да издржам. Овие 2 дена кичма ме убива. Ме боли од пораѓај, ама бар претходно бебе спиеше во креветче па имав време да одморам, а сега со скоков ноќе-дење се кај мене во раце е, кичмава ептен ме фрка веќе 2 дена едвај издржувам. Највеќе ради тоа ја земав, се надевам бебе ќе ја прифати. Претпоставувам функционира по принцип на “security blanket” а мене тоа како идеја ми се допаѓа.