Мамички каде се продаваат ранчиња бебешки/детски во некоја интересна форма, пчеличка, бубамара или пак со мини маус?
Ima na samsonite vo city mall mnogu ubavi, ne mi teknuva vo momentot prodavnicata kako se vika, se naoga na prizemje.
Jas imam od Samsonite rance vo forma na zelka, podarok mi e Ako sakas kje prasam od kaj e zemeno tocno Eve kakvo e.. mn e ubavo..
Ranceto e zemeno na Ulica Makedonija, do mekicite od straza vo toj red nekade, valjda e Samsonite prodavnicata .. Imalo peperutki i mnogu ubavi drugi rancinja da nemozes da se odlucis koe da go zemes .. Eve kako izgleda Peperutceto, cena ne prasav nezgodno mi bese deka ni e podarok
Поискусни мамички јас го завршувам 7ми мес и веќе е време сериозно да се спремам...па совет дали 56 или 62 да купам ?? Незнам што да правам ? пишете ми мами
Osven ako e mnogu krupno bebeto, ke ti trebaat 2-3 kompletcinja (bodi+spilhozni) 56ka, ostanatite e podobro 62.
Синчето мое е родено 4400, 56цм па за од болница имав комплет 56 и му беше таман, е сеа не го носеше долго... само една недела може... шпихозните тоа, а пантолони и блузи посебно што ги имав ги носеше подолго, така да 56 и големо ке биде не се сеќирај, освен ако не родиш џинче како мене
Pred izvesno vreme si dobiv vnukicka KAJA I teta resi da ja podnovi I da odi da se zapoznaeme prclata na teta ke bide najubava I prasanje za poiskusnite mami 80 broj bodi za kolku meseci e? A I 19 br cevlicki za kolku meseci se pa tie? Da znae teta da ne treba da menja
Jas imam 17ka cevlicinja, bebus ima 4meseci i ogromni mu se taka da cevlickite mislam dosta golemki se... Kolkavo e sega bebeto? i bodito e nekade za 5,6 meseci zavisi kolku e krupno bebeto, bebus moj ima bodinja od 72 do 86 sega sto gi nosi, nekoi 86ki mu se golemi, nekoi taman sto se sobrale od perenje ama pa bebus moj 4ipol kg se rodi i 56cm dolg dosta pogolem od prosecni bebinja...
Oficijalno 80 e za nad godina dena, no mnogu zavisi od bebeto (sin mi gi nosi sega na 6 meseci) I od modelot (nekoi 74ki si gi nosime komotno, a nekoi 86ki ni se knap, ne e standardizirano).
@mariz @darcy e bas fala mami znaci se sum si pogodila taman i toa od tepka posto nemase koj da mi pomogne tie sto gi prasav pojma nemaa a rabotat tamu Znaci bebulevo e malecko 4m, teta ja doteruva koga ke prkne fustanot e za 9-12meseci, cevlickite ete mi kazavte ok ke se, a bodito mislam deka i na toa ne mu treba zamena posto bebevo e sitno, a i gledav prvo edno sto pisuvase za godina a bese pomalo Fala vi mnogu